Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maancirkel – IJsmaan 2024

11 januari @ 19:30 - 21:30

€15,00

We nodigen je uit voor een jaarcyclus van onze Maancirkel avonden. Onze voorkeur gaat uit naar Nieuwe Maan om onze Maancirkel te houden.

Met Nieuwe Maan is er sprake van een samenstand, de Zon en de Maan staan in conjunctie. Dit betekent dat beide energieën optimaal in hun eigen kracht staan en elkaar versterken. De energie is bijzonder krachtig, ook al kun je de Maan niet zien.

Met Nieuwe Maan is de energie gericht op het innerlijke, diep in jezelf. Deze energie helpt je om je dromen te leren kennen en de stappen te gaan benoemen die nodig zijn om ze te verwezenlijken.

Elke maan heeft haar eigen thema, en tijdens onze Maancirkels stemmen ons bewust af op dit thema en de bijbehorende energie. We hebben de Nieuwe Maan Meditaties van 2023 uitgebreid met een ritueel, om de overgang naar de energie van de nieuwe maan extra kracht bij te zetten.

Vanavond ervaren we de start van de IJsmaan. Het thema van deze maan is diepgang en zuivering. Gedurende deze maan zul je uitgedaagd worden om te durven te vallen.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via onderstaande knop!

Bright Blessings !

Gegevens

Datum:
11 januari
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:

Organisator

Sisters of the New Moon
E-mail
info@sistersofthenewmoon.nl

Locatie

Weltertuijn – Yoga studio
Weltertuijnstraat 22
Heerlen, Nederland
+ Google Maps
Aantal aanmeldingen: 4 / 15

Registraties zijn gesloten voor dit evenement. Indien je op de wachtlijst wilt komen, stuur dan een email naar info@sistersofthenewmoon.nl

error: De inhoud is beschermd !!